Η Theda Καϊδόγλου έχει γράψει μια σειρά ιστοριών με πολύ μεγάλη φαντασία, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν ξεφεύγει από το πραγματικό και το όριο του δυνατού. Ορισμένες από αυτές μοιάζουν αυτοβιογραφικές, άλλες πάλι όχι, αλλά το πιθανότερο είναι πως όλες κρύβουν μέσα τους ένα κομμάτι από την ίδια!

Οι ιστορίες χωρίζονται σε έξι μέρη, με το καθένα από αυτά να έχει το δικό του ύφος και τη δική του λογική. Με την εξαιρετική πένα της η συγγραφέας καταφέρνει να βάλει τον αναγνώστη βαθιά μέσα στο πνεύμα των ιστοριών και των σκέψεών της. Προβληματίζει αλλά συνάμα υπάρχουν σημεία με έξοχο χιούμορ, ενώ η γραφή της σε καμία περίπτωση δεν κουράζει, αλλά ακριβώς το αντίθετο, εξιτάρει τον αναγνώστη. Η θεματολογία ποικίλει και δε στέκεται μόνο σε ένα σημείο κι αυτό είναι που κάνει το βιβλίο ακόμα πιο ενδιαφέρον. Η σύγχρονη καθημερινότητα δε θα μπορούσε βεβαίως να λείπει από το βιβλίο μιας εξαιρετικής μπλόγκερ που γράφει διαρκώς για όλα όσα συμβαίνουν όχι μόνο στο δικό της μικροπεριβάλλον αλλά πολύ πιο πέρα από αυτό.

Το λεξικό των ανωμάλων ρημάτων μου είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση, μια ματιά στον κόσμο μέσα από την οπτική μιας νέας γυναίκας που σκέφτεται κι εξωτερικεύει τις σκέψεις της με έναν εξαιρετικό τρόπο. Άκρως απολαυστικό και χωρίς να στέκεται στο ίδιο σημείο για πολύ, κάνει τον αναγνώστη να θέλει να διαβάσει την επόμενη ιστορία χωρίς παύση! Η Theda Καϊδόγλου στην πρώτη της εκδοτική προσπάθεια έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ καλή αρχή, η οποία ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχιστεί και στο μέλλον!