Ακολουθήστε με στο Facebook

Σταχυολογώντας τη ζωή μου, μόνο τα ωραία πράγματα είναι αυτά που κρατώ και που μένουν χαραγμένα βαθιά μέσα στο μυαλό μου. Η οικογένειά μου, η σύζυγός μου, τα παιδιά μου, τα βιβλία μου, τα ταξίδια μου, πραγματικά ή φανταστικά, οι φίλοι και οι παρέες. Κάπου στο βάθος και η πολιτική από τη μεριά του πολίτη όμως και όχι του πολιτικού.

 

Έχω δημιουργήσει την ιστοσελίδα τοβιβλίο.net την οποία διαχειρίζομαι για περισσότερο από μια δεκαετία. Παιδί μου πια κι αυτή.

 

Γράφω τις σκέψεις μου, φωναχτά συνήθως, και τις δημοσιεύω σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και εφημερίδες εδώ και πολλά χρόνια.

Τα καλύτερα εργαλεία της γραφής μου είναι οι στιγμές με την οικογένειά μου, οι στίχοι των ποιητών και η ησυχία της νύχτας. Αλλά και η θάλασσα που πάντοτε όταν την αντικρύζω αναρωτιέμαι τι υπάρχει στην άκρη της. Ποτέ δε θα σταματήσω να ψάχνω να το βρω όσο κι αν οι λέξεις με βασανίζουν. Και με βασανίζουν πολύ…

Το γεγονός ότι γεννήθηκα το 1973 δεν με καθιστά εκτός εποχής μιας και διαθέτω μυαλό εφήβου αφού όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερο με συναρπάζει η τεχνολογία και το διαδίκτυο. Εσχάτως δε και η Τεχνητή Νοημοσύνη, για την οποία εύχομαι να παραμείνει νοημοσύνη και να μην μετεξελιχθεί σε Τεχνητή Φαντασία… Από την άλλη, οι σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης αρκετά χρόνια πριν, με έχουν γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις. Η Δασολογία και το Φυσικό Περιβάλλον θαρρώ πως ξύπνησαν μέσα μου την ορθολογική σκέψη και την αμφισβήτηση. Ενδεχομένως και την αγάπη μου για τα βουνά, τα οποία συχνά πυκνά παίρνω για ξεφεύγω από την καθημερινότητα!

 

Θελετε να επικοινωνήσετε μαζί μου;

Τηλεφωνο

6938149704